Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create
We verlengen de retourperiode tot 31 januari 2021 voor al je Cyber Monday-aankopen. Klik hier!

adidas Spezial

adidas Spezial

De adidas Spezial-lijn is een retrospectieve van de oorsprong van het Duitse merk. Een zorgvuldige selectie van herontworpen klassieke silhouetten met een moderne visie en met de nieuwste technologieën. Ontdek onze selectie retro kleding en sneakers van adidas Spezial.

adidas Spezial is een lijn van het Duitse merk voor sneakers en kleding die opvalt door zijn retro esthetiek. Deze lijn onderscheidt zich door zijn eenvoud en comfort met een klassieke look. De silhouetten zijn onmisbaar geworden omdat ze nooit uit de mode raken. Een van de bekendste sneakers van de lijn zijn de nieuwe edities van de adidas Samba.

WAAROM ADIDAS SPEZIAL SNEAKERS BIJ FOOTDISTRICT KOPEN?

Als jij een sneaker "voor altijd" wilt, die jou overal vergezelt vanwege zijn comfort en veelzijdigheid, dan is de adidas Spezial-lijn de beste keuze. Een van de klassiekers die in de loop van tijd onveranderd is gebleven en die elke streetwear of high-end look vervolledigt zonder het gebruik van de beste materialen in de productie op te offeren.

ONTDEK DE BESTE SELECTIE VAN ADIDAS SPEZIAL KLEDING

De kledingstukken worden gekenmerkt door eenvoud en minimalisme in ontwerp en kleurkeuze. Eenvoudige kledingstukken, die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd en zo tot een basisonderdeel van je dagelijks leven worden. Elk sweatshirt, t-shirt of jasje in de collectie is voorzien van het originele adidas-logo. De sneakers vertegenwoordigen het beeld van de originele silhouetten in een nieuwe look die opnieuw is uitgevonden en is verbeterd, zonder de essentie van de eerste release te verliezen.

HOE KUN JE ADIDAS SPEZIAL SNEAKERS MET EEN CASUAL OUTFIT COMBINEREN?

Voor retro-liefhebbers is de adidas Spezial-collectie een basiscollectie die geschikt is voor vele looks. Van de informele stijl voor op het werk tot de informele outfit voor een middagje met vrienden. Combineer je favoriete adidas Spezial sneakers met adidas sokken met het originele logo. De combinatie van de drie strepen op de sneaker met de retro esthetiek van deze sokken is zeer krachtig. Jassen met ritssluiting uit de Spezial-collectie ronden je outfit af.

Geslacht
Merk
Maat
Kleur
Prijs

       

23 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x