Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create
10% EXTRA korting bij aankoop van 2 producten, 15% EXTRA bij aankoop van 3 of meer | Zie categorie Extra

adidas store

adidas Store

adidas is uitgegroeid tot een referentiemerk in de wereld van high-end sneakers en sportkleding. De talrijke collecties van schoenen en kleding van het merk en de samenwerking met vooraanstaande persoonlijkheden uit de sport- en modewereld hebben het merk wereldwijde erkenning opgeleverd.

WAAROM ADIDAS BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

adidas is een Duits merk van sneakers en sportkleding dat in 1949 is ontstaan. De oprichter, Adolf Dassler, vertrouwde met de steun van zijn broer Rudolf op een innovatief product en om een nauwe relatie met de sportwereld in verschillende disciplines op te bouwen, besloot hij om meer geavanceerde schoenen te ontwikkelen. In de loop van zijn bestaan heeft het 3-strepen merk uitstekende samenwerkingsverbanden opgebouwd, zowel in sponsoring - zoals dat van de NBA - als met persoonlijkheden van over de hele wereld en uit de muziek, die het tot een van de meest invloedrijke merken ter wereld heeft gemaakt. Enkele van de meest memorabele modellen zijn: adidas Superstar (een klassieker uit 1969 die tot op de dag van vandaag bewaard is gebleven), adidas Gazelle, adidas NMD of de adidas UltraBOOST.

Geslacht
Merk
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 850 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x