Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create
We verlengen de retourperiode tot 31 januari 2021 voor al je Cyber Monday-aankopen. Klik hier!

Aimé Leon Dore

Aimé Leon Dore

LEenvoud is het maximum dat de esthetiek van de modecollecties van Aimé Leon Dore bepaalt. Elk kledingstuk, gemakkelijk herkenbaar aan het logo of embleem, wordt gedomineerd door één enkele kleur.

DE OORSPRONG VAN HET MERK AIMÉ LEON DORE

Toen Teddy Santis in 2014 zijn creaties lanceerde, koos hij een naam voor zijn merk: Aimé. Om auteursrechtelijke redenen kon hij de naam echter niet gebruiken en was hij op zoek naar een formule om meer van zichzelf toe te voegen aan zijn merk. Leon is de gebruikersnaam van zijn vader en Dore is het laatste deel van zijn volledige naam (Theodore). Daarom is zijn merk, met elk kledingstuk dat waarde toevoegt, net als zijn creaties: uniek.

Aimé Leon Dore is een New Yorkse onderneming, gevestigd in Queens. De streetwear fashion kledingstukken van deze Soho-rooted concept store hebben een minimalistische stijl, die tijdloze ontwerpen wil creëren door een unieke en onderscheidende esthetiek te vertegenwoordigen. Hun collecties leiden dit streetwear merk naar een meer exclusieve positionering. Enkele van de meest opvallende samenwerkingen die bijna sinds de geboorte van het merk bekend zijn, zijn die met Kith of Puma..

WAAROM AIMÉ LEON DORE BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Bij Foot District hebben we een zorgvuldige selectie van streetwear waar design en kwaliteit het verschil maken. Met zijn lifestyle en streetstyle kleding is Aimé Leon Dore een vertegenwoordiger van deze waarden, die duidelijk tot uiting komen in de t-shirts, sweatshirts en broeken. Het merk uit Queens vervolledigt zijn collecties met warme kleding en accessoires. Elk stuk bevat de frisheid en gevoeligheid die Aimé Leon Dore naar het hoogtepunt van het succes bracht.

Maat
Kleur
Prijs

       

25 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x