Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create
We verlengen de retourperiode tot 31 januari 2021 voor al je Cyber Monday-aankopen. Klik hier!

Alpha Industries

Alpha Industries

Als JIJ op zoek bent naar jassen en mantels in camouflage-look, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, dan is Alpha Industries jou referentie merk. Jarenlange ervaring en de samenwerking met enkele grote merken zijn het beste visitekaartje van Alpha Industries.

DE OORSPRONG VAN ALPHA INDUSTRIES

Na een fase van ontwikkeling van kleding voor het Amerikaanse ministerie van Defensie, richtte Samuel Gelber in 1959 Alpha Industries op. Nadat hij de toonaangevende producent van kleding voor het Amerikaanse leger was geworden, met name in de lucht- en ruimtevaart en de maritieme sector, betrad hij in 1970 de consumentenmarkt, bracht zijn kleding op de markt voor het publiek en publiceerde in de jaren tachtig een volledige catalogus. In de afgelopen tien jaar zijn er verschillende samenwerkingen tot stand gekomen met merken uit de modewereld. Een duidelijk voorbeeld is de Alpha Industries x Daily Paper MA-1 Bomber of de succesvolle samenwerking met Vetements.

WAAROM ALPHA INDUSTRIES BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Alpha Industries staat voor kwaliteit. Een kledingmerk met meer dan 60 jaar ervaring in het maken van kleding met exclusieve partnerships en een unieke stijl. De Alpha Industries collecties bestaan uit tijdloze stukken die niet reageren op de laatste mode maar gericht zijn op een lange levensduur en kwaliteit. Hun bomberjacks en jassen zijn geïnspireerd op Amerikaanse legermodellen. Militaire motieven worden veel gebruikt in de creaties, de keuze van materialen en stoffen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 76 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x