Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Asics Sportstyle

Asics Sportstyle

ASICS sneakers onderscheiden zich door de technologie die ze tot een referentie onder de hardloopschoenen heeft gemaakt. ASICS sneakers zijn gebaseerd op creaties met verschillende kleurencombinaties en hoogwaardige materialen.

Kihachiro Onitsuka stichtte dit Japanse merk in 1949, waarvan de naam de afkorting is van "Anima Sana In Corpore Sano", ASICS. Hoewel zijn eerste ontwerp een basketbalschoen was, was het zijn roem onder sporters die hem meer succes bracht. Vooral sinds de jaren '90 is het revolutionaire GEL-dempingssysteem ontwikkeld. Enkele actuele voorbeelden van deze technologie zijn de Asics Gel Lyte III x Limited Edt x SBTG en de Asics Gel Quantum Infinity. ASICS heeft de meest populaire samenwerkingen in de industrie op de markt gebracht, zoals bijvoorbeeld met ATMOS, Ronnie Fieg of Kiko Kostadinov.

WAAROM ASICS SNEAKERS BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

ASICS Tiger is een icoon van innovatie in schoenontwerp en heeft een eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum dat het in staat stelt om voorop te lopen in de laatste ontwikkelingen in de sportschoenensector. Bij Foot District vind je enkele van de meest exclusieve modellen van het Japanse merk en beperkte oplages van de bekendste sneakers.

DE ASICS GEL TECHNOLOGIE; WAARUIT BESTAAT HET?

Geltechnologie is niet nieuw. Het bestaat al sinds 1986 en er zijn meer dan drie decennia verstreken waarin het de demping bij elke stap beïnvloedt. Op het Asics Sports Science Institute in Kobe, Japan, zijn er geen middelen gespaard om materialen, ontwerp en functies van de gelvulling, die voortdurend wordt vernieuwd, te verbeteren. Met deze technologie is het mogelijk om de impact van de stappen te absorberen en de stabiliteit van de voet te verbeteren, zodat de hiel niet wordt aangetast. Een demping die alle richtingen van de stap dekt en al meer dan 30 jaar door duizenden vaste klanten wordt gebruikt. De geltechnologie maakt Asics schoenen reactiever, lichter en comfortabeler. De combinatie met andere Asics-technologieën zoals FlyteFoam™ Lyte, FlyteFoam™ Propel of het dubbele jacquardrooster aan de bovenkant maken deze schoen revolutionair.

DE BESTE LOOK VOOR JE ASICS SNEAKER

Als er een perfecte combinatie is voor Asics schoenen, dan is het een casual outfit in sportstijl. Combineer je Asics schoenen met een T-shirt dat, net als het Japanse merk, een transcendente en positieve boodschap heeft. Een goede keuze zouden de Chinatown Market T-shirts zijn, die authentiek positivisme uitstralen. Voeg een korte broek toe aan je outfit. Dit wordt direct een hit!

Geslacht
Merk
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 59 total

  1. 1
  2. 2

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x