Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create
We verlengen de retourperiode tot 31 januari 2021 voor al je Cyber Monday-aankopen. Klik hier!

Champion Store

Champion Store

Champion is een van de merken die erin geslaagd is zichzelf opnieuw uit te vinden en op het hoogtepunt van de mode te blijven. De meest populaire streetwear collecties zijn het resultaat van een goede samenwerking met high-end merken.

DE OORSPRONG VAN HET MERK CHAMPION

Champion is een Amerikaans dochtermerk van HanesBrands, Inc. opgericht in de jaren twintig van de vorige eeuw en bekend als het merk dat de sport-bh heeft uitgevonden. De populariteit nam in de jaren '90 toe met het ontwerp van streetwear, geintroduceerd door belangrijke vertegenwoordigers van hiphop en rap. Talrijke artiesten en rappers uit New York en Los Angeles maakten Champion-kleding populair door deze te dragen bij concerten, toneelstukken, theaters of videoclips. En deze trend is nooit verdwenen. Tegenwoordig maakt de smaak voor Normcore mode hun sweatshirts en joggingbroeken zo "normaal" dat ze erg geliefd zijn geworden bij veel fans.

Champion heeft talrijke hogescholen en teams van Amerikaanse universiteiten gekleed. Ze hebben ook de 27 teams van de NBA aangekleed. Op dit moment heeft het merk gekozen voor samenwerking met stedelijke merken, ver weg van sportkleding, hoewel het zijn essentie niet heeft verloren. Samengewerkt wordt bijvoorbeeld met: Undefeated, A Bathing Ape, Beams en Off-White.

WAAROM CHAMPION BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Als iets voor Champion staat, dan is het wel zijn karakterbestendige kleding die lang meegaat. Bij Foot District vind je Champion’s exclusieve partnerships met bekende streetwearmerken. Voel je goed door een hoodie of t-shirt uit het uitgebreide aanbod van Foot District in de Champion Store te combineren met een lichtgekleurde joggingbroek. Comfort en stijl zijn nog nooit zo dichtbij geweest.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 100 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x