Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

CP Company

CP Company

Kledingstukken, geïnspireerd door een militaire stijl en van revolutionaire stoffen gemaakt. Dit is de perfecte definitie voor kleding van CP Company. Een high-end modemerk dat zijn collecties voorziet van een zeer persoonlijke, unieke stijl.

DE OORSPRONG VAN HET MERK CP COMPANY

Dit Italiaanse kledingmerk werd in 1975 opgericht door ontwerper Massimo Osti. De kledingstukken, geïnspireerd door het leger, worden gekenmerkt door innovatieve stoffen. CP Company gebruikt revolutionaire technieken bij het samenstellen van haar collecties, zoals chromatische tinctuur, die diepte toevoegt aan de kleur en nadruk legt op stoffen. Een kenmerk van CP Company is het gebruik van lenzen in veel van haar kledingstukken, zoals jassen en petten.

WAAROM CP COMPANY BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

CP Company staat voor kwaliteit en topklasse. Als je van een militaire stijl en gebruikskleding houdt, heeft Foot District de meest representatieve modellen in de CP Company collecties. Uit een uitgekiende combinatie van klassieke, functionele en sportieve kledingstukken in militair design ontstaan unieke stukken, die opvallen door hun stijl en comfort. In elk van haar sweaters, broeken of jassen vind je details van hoge originaliteit die de chromatische eenvoud van de collecties doorbreken, zoals bijvoorbeeld iconische brillen.

DE CHROMATISCHE TINCTUUR VAN CP COMPANY. EEN REVOLUTIONAIRE TECHNIEK!

CP Company is altijd geassocieerd geweest met innovatie en experimenten in de productie en het verwerking van de materialen, waarvan de kledingstukken worden gemaakt. Een voorbeeld hiervan is het chromatisch verven van kledingstukken. Massimo Osti, de oprichter van het bedrijf, heeft altijd een non-conformistische geest gehad, die hem ertoe heeft aangezet om onvermoeibaar nieuwe vormen, ontwerpen en toepassingen voor herenkleding te ontwikkelen. In zijn onderzoek ontwikkelde hij deze techniek, die in de jaren zeventig voor het eerst werd gebruikt. Bij chromatisch verven vindt het verfproces van elk kledingstuk plaats in de laatste fase van de productie na de vervaardiging van het kledingstuk. Hoewel elk kledingstuk van verschillende materialen en vezels is gemaakt, krijgen alle materialen dezelfde kleurbehandeling waardoor een intensere afwerking wordt bereikt en unieke tinten ontstaan.

Geslacht
Merk
Maat
Kleur
Prijs

       

19 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x