Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Diadora

Diadora

De modernste materialen, technologische innovatie en een gepassioneerd en fris design zijn de handelsmerken van Diadora Sneakers en modecollecties. Lifestyle-collecties met uitstekende samenwerkingen.

DE OORSPRONG VAN DIADORA

Marcello Danieli richtte zijn bedrijf voor bergschoenen op in 1948 en doopte het "Diadora". De producten werden al snel beroemd door hun onovertroffen kwaliteit. Elk model moet aan drie eisen voldoen: elegant, duurzaam en comfortabel zijn. Eind jaren '60 begon Diadora met de productie van sportschoenen en sneakers. Het Italiaanse merk is een pionier in de toepassing van nieuwe materialen. In de jaren '80 betrad het bedrijf de wereld van kleding en mode.

Diadora werd opgericht in een strategisch grensgebied tussen Italië en Oostenrijk. De ligging en de traditie in de productie van schoeisel leidde tot de oprichting van een sector, die tijdens de Eerste Wereldoorlog groeide als leverancier van militair schoeisel. Na het conflict gebruikten de bedrijven in de regio hun kennis om hoogwaardig en duurzaam schoeisel te produceren en berg- en skischoenen te ontwikkelen, hetgeen werd beïnvloed door de eigen berglocatie. Het leverde hen nationale erkenning op als dé referentie voor de productie van dit soort schoeisel. Diadora kwam uit deze industriële omgeving en de schepper, Marcello Danieli, heeft er zijn creatieve stempel op gedrukt. Zijn prestige in de ontwikkeling van sportschoenen en sneakers opende vele deuren voor het merk om samen te werken en grote en beroemde atleten van verschillende disciplines te sponsoren

WAAROM DIADORA SNEAKERS BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Diadora sneakers onderscheiden zich door comfort en de hoge kwaliteit van materialen, zonder in te boeten aan een modern en eigentijds design. Foot District biedt een verscheidenheid aan bekende modellen van het merk, zoals de Diadora 48 TXS boot. Bekijk het aanbod van de Diadora Store van Foot District en kies je paar.

KLEDING VAN DIADORA DRAGEN

In de woorden van het merk zelf wordt de roadmap geleid door drie aspecten: passie, stilistische pionier en technologische innovatie. Sinds 2000 richt het bedrijf zich op het samenvoegen van luxe sportkleding en -schoenen met mode. In die zin is de Heritage-collectie hun wereldwijde motivatiebrief en een groot succes. Met de Diadora mode- en schoenencollecties draag je een casual look in lifestyle. De kleding en schoenen zijn fris, jeugdig en nonchalant, waarbij elk detail zorgvuldig wordt bekeken.

DIADORA. VAN TECHNOLOGIEËN VOOR SPORT TOT LIFESTYLE.

Perfecte schoenen kunnen niet alleen gebaseerd zijn op een aantrekkelijk design, maar moeten ook gemaakt zijn van materialen, waardoor ze hun naam verdienen. Diadora doet intensief onderzoek naar de ontwikkeling van innovatieve technologieën die ze gebruiken voor hun creaties. Er zijn momenteel modellen voor diverse sporten zoals tennis, hardlopen, voetbal en fitness. Deze verbeteringen gelden ook voor de Lifestyle-lijn, die schoenen en kleding voorziet van de beste innovaties in stedelijke stijl.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 65 total

  1. 1
  2. 2

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x