Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Eastpak LAB

Eastpak LAB

Eastpak LAB is het resultaat van het samenvoegen van de beste rugzakken en heuptassen van het merk met unieke samenwerkingen van vakkundige, technische kledingmerken die altijd gericht zijn op design. Een voorbeeld is de Eastpak LAB x White Mountaneering collectie. Stijl en duurzaamheid op je rug.

DE OORSPRONG VAN EASTPAK LAB

Zoals bij veel bedrijven die hun oorsprong vinden in de militaire productie, worden de producten gekenmerkt door hoge normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Eastpak is geen uitzondering. Eastpak kan terugkijken op een geschiedenis van bijna zeventig jaar en heeft een grote ervaring in de productie van rugzakken, tassen en heuptassen, die gekenmerkt worden door een geavanceerd ontwerp. Eastpak LAB is een volgende stap in de ontwikkeling van het merk. Samen met toonaangevende bedrijven waarmee Eastpak technische en esthetische synergieën deelt, is deze lijn rugzakken ontwikkeld. Hoogwaardige materialen en de zorgvuldige esthetiek laten niets aan het toeval over.

WAAROM RUGZAKKEN VAN EASTPAK LAB BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Naast een avontuurlijke geest, ben je een non-conformist. Je draagt alleen het beste. Eastpak LAB is de premium lijn van rugzakken en tassen waarvan de functionaliteit, duurzaamheid, innovatie en avant-garde zonder concurrentie zijn. Aanvaardt jij de uitdaging? Bij Foot District kun je de meest exclusieve samenwerkingen van Eastpak LAB ontdekken op het gebied van rugzakken, tassen en heuptassen.

EEN EASTPAK LAB RUGZAK VOOR ELKE GELEGENHEID

Je bent niet te stoppen, altijd in beweging. Je hebt iets zo dynamisch nodig als jezelf. Daarom begeleidt Eastpak LAB jou op elk moment van de dag. De rugzakken zijn perfect voor op het werk of op de universiteit. Eastpak LAB rugzakken hebben versterkte vakken die speciaal ontworpen zijn om je laptop of tablet in op te bergen en te beschermen tegen stoten. De schoudervullingen hebben een vorm die een perfecte ondersteuning en gewichtsverdeling tussen schouders en nek mogelijk maakt. De heupriem geeft maximale ondersteuning, hetgeen je beweging vergemakkelijkt. Test al de vakken en zakken, want je kunt al je werkmateriaal meenemen.

Om naar de sportschool of op reis te gaan, raden wij de Eastpak LAB handtassen aan. Ze zijn zeer duurzaam en hebben een hoge capaciteit. Een accessoire is bijvoorbeeld de heuptassen, die dankzij de verstelbare riem, lichtheid van materiaal en veiligheidscompartimenten, veel bewegingsvrijheid geeft.

Geslacht
Kleur
Prijs

       

29 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x