Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Holubar

Holubar

Als je op zoek bent naar warme kleding met de beste technische voorwaarden, maar niet wilt inleveren aan hedendaagse esthetiek, dan heeft Holubar een collectie van parka’s en jassen die je niet meer wilt uittrekken. Het beste antwoord op extreme omstandigheden in de nieuwste stijl.

DE OORSPRONG VAN HET MERK HOLUBAR

Roy en Alice Holubar waren twee bergsportliefhebbers die begonnen met een postorderbedrijf voor slaapzakken, rugzakken en militaire parka’s. Holubar Mountaineering werd geboren in 1947. De sterke betrokkenheid van het merk bij de wereld van het bergbeklimmen en de toewijding aan innovatieve materialen zoals nylon, verhoogden zijn populariteit bij de liefhebbers van deze sporten. Geleidelijk werd het aanbod vergroot en de aanwezigheid in de Verenigde Staten verhoogd. Holubar was een bron van inspiratie voor toekomstige bedrijven en de faam verspreidde zich al snel van de professionele wereld naar het grote publiek en zo werd het merk een wereldwijde referentie voor warme kleding. Holubar werd in 1981 overgenomen door The North Face. Later, in 2011, kocht de Italiaan Alberto Raengo Holubar en richtte hij het ontwerp van zijn parka's op de modewereld om het merk te doen herleven.

WAAROM PARKA VAN HOLUBAR BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Holubar biedt parka’s van hoge technische kwaliteit en stedelijke stijl, gekenmerkt door comfort, kwaliteit en warmtevoorziening. Het vermogen om de beste technische innovaties te combineren met een modern en jong imago is de kracht en het concurrentievoordeel van het merk. Foot District biedt een selectie van Holubar parka's in verschillende afwerkingen en kleuren.

VERBINDING VAN HOLUBAR MET DE WERELD VAN HET KLIMMEN EN BERGBEKLIMMEN

De reden waarom Holubar een hoog niveau van technische uitmuntendheid heeft bereikt en zijn bijdragen en innovaties een succes waren, is geen geheim. Roy en Alice waren liefhebbers van buitensporten, vooral bergsporten. Zij hebben steeds voortdurend in contact gestaan met professionals uit verschillende disciplines, met name klimmen. Roy maakte deel uit van de eerste klimschool in zijn woonplaats Boulder (Colorado).

Deze verbinding zorgde voor directe communicatie en uitwisseling van ideeën, met daaruit voortvloeiende verbeteringen. Op deze manier droeg Holubar bij aan het vinden en ontwikkelen van functionele oplossingen voor problemen van professionele sporters. Een voorbeeld van één van de belangrijkste technische bijdragen, is het gebruik van nylon of gestikte vulling, om het vervilten van dons te voorkomen. Hun beroemde bergparka verdient speciale vermelding.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x