Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Jason Markk

Jason Markk

Jason Markk biedt jou een breed scala aan producten voor het onderhoud en de reiniging van schoenen. Hoogwaardige producten, vrijwel uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor sneakers en geschikt voor alle materialen.

DE OORSPRONG VAN HET MERK JASON MARKK

Jason Markk is een in 2007 opgericht bedrijf dat snel gegroeid is door het aanbieden van specifieke producten voor de schoenverzorging. Sneakerheads houden van dit merk omdat het hen in staat stelt hun schoenen te verzorgen met de speciale zorg die ze nodig hebben. Jason Markk begon met de ontwikkeling van een chemievrije reiniger en breidde het assortiment uit met doekjes en een vuil- en waterafstotende spray voor schoenen. Jason Markk opende het eerste centrum met een schoenpoets- en shopservice in Los Angeles in 2014. Tegenwoordig staat het bedrijf bekend om de betrouwbaarheid van zijn onderhouds- en reinigingsmiddelen.

WAAROM SCHOONMAAKPRODUCTEN VAN JASON MARKK VOOR JE SNEAKERS BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Jullie zijn allemaal grote liefhebbers van sneakers. Daarom hebben we bij Foot District sneakerreinigers om je te helpen je schoenen te verzorgen en te beschermen. Jason Markk biedt een compleet assortiment reinigingsdoekjes, beschermende sprays en schoonmaakproducten die het gemakkelijk maken om je schoenen schoon te houden.

JE SCHOENEN REINIGEN EN VERZORGEN MET DE SCHOONMAAKPRODUCTEN VAN JASON MARKK

De eerste schoonmaakproducten voor je schoen zijn van essentiëel belang. Koop een premium schoenpoetsset van Jason Markk met een chemievrije reinigingsoplossing en een zachte borstel die gebruikt kan worden voor alle materialen zoals leer, suède, katoen of nubuck. Een microvezeldoek is ook erg belangrijk voor een optimaal resultaat.

Reinig de schoen met een doek en een droge borstel. Plaats de borstel vervolgens in water en breng een kleine hoeveelheid van de reinigingsoplossing aan op de borstelharen. Schud de borstel om overtollig water te verwijderen, indien nodig kun je ook de microvezeldoek gebruiken. Reinig het oppervlak van de schoen met ronddraaiende bewegingen zonder te veel druk uit te oefenen. Er ontstaat een lichte schuimlaag. Verwijder het schuim met een droge microvezeldoek en laat de schoenen 24 uur aan de lucht drogen. Borstel ze vervolgens opnieuw of gebruik alleen de doek, afhankelijk van het materiaal. Jason Markk-reinigingsoplossing kan tot 100 paar schoenen reinigen.

Voor noodgevallen kun je gebruik maken van de snelle reinigingsdoekjes. En omdat voorkomen beter is dan genezen, gebruik je de vloeistofafstotende spray van Jason Markk om je schoenen te beschermen tegen vlekken en vuil.

Kleur
Prijs

       

8 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x