Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Kenzo

Kenzo

Kenzo neemt je mee van de grote catwalks naar Foot District, waar een aantal van zijn meest exclusieve ontwerpen een combinatie zijn van streetstyle en oosterse inspiratie. Levendige kleuren, respectloze vormen en veelzijdige collecties zijn de kenmerken van dit Japanse bedrijf dat in de jaren zeventig door Kenzo Takada werd opgericht.

Kenzo is in 1970 in Parijs opgericht door de Japanse ontwerper Kenzo Takada. Het merk wordt beschouwd als een prêt-à-porter merk en het zeer gedurfde, oosterse design onderstreept de opvallende kleuren en patronen vol contrasten. Het logo staat voor een tijger met een open mond en is een van de meest aanwezige elementen in kleding. Kenzo is altijd een referentie in modetrends.

WAAROM KENZO BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Voor de liefhebbers van de meest exclusieve streetwear biedt Foot District Kenzo Store een ruime keuze aan kleding, zoals T-shirts, broeken en jassen, die de Aziatische invloed perfect combineren met Europese confectiekleding. Kledingstukken die geschikt zijn voor alle stijlen, met meer klassieke kleuren of met iconische en in het oog springende prints. Allemaal stralen ze een jeugdige en schaamteloze geest uit.

KENZO KLEDING COMBINEREN

Het assortiment van Kenzo artikelen in onze winkel is zeer uitgebreid. Wij kunnen enkele richtlijnen geven zodat je een eenvoudige maar effectieve combinatie van kledingstukken kunt samenstellen. Kies een donkere Kenzo broek met een gegolfde zoom, waarbij je een T-shirt kunt dragen, bij voorkeur in zwart of wit, met de opvallende tijgerprint. Maak je outfit compleet met een bomberjack dat meerdere nuances combineert met opvallende accenten. Het resultaat is een streetwear outfit met een zeer exclusieve stijl.

HET DOORBREKEN VAN BARRIÈRES MET KENZO MODE

Kenzo Takada heeft een professionele carrière waarin hij veel onzichtbare muren, grenzen en conventionaliteit heeft doorbroken. Altijd volgens zijn instinct en passie voor mode. Tegen de wil van zijn ouders in was hij een van de eerste mannen die zich inschreef aan de Bunka Fashion School in Tokyo. Na enkele jaren voor Aziatische bedrijven te hebben gewerkt, reisde hij naar Parijs, waar hij voor verschillende merken werkte en ontwerper Louis Feraud overhaalde om vijf van zijn creaties te accepteren. Zijn eerste boetiek "Jungle Jap" werd in 1970 geopend. Kenzo slaagde er niet alleen in om geaccepteerd te worden als "vreemdeling" in de Parijse modewereld, gemonopoliseerd door twee merken, maar daagde ook de esthetische conventies van die tijd uit met jurken en kostuums in overdreven vormen, combinaties en in het oog springende kleuren. Zijn aanvankelijk vrouwelijke collecties groeiden, evenals zijn populariteit. Later begon hij kleding voor mannen en kinderen te ontwerpen en ontwikkelde hij parfums. Hij maakte de weg vrij voor veel van de latere grote modemerken en creëerde een unieke en persoonlijke stijl die ook na zijn pensionering in 1999 nog steeds een van de belangrijkste ter wereld is.

Geslacht
Merk
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 92 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x