Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create
We verlengen de retourperiode tot 31 januari 2021 voor al je Cyber Monday-aankopen. Klik hier!

Kenzo

Kenzo

In 1970 opgericht door Kenzo Takada in Parijs en gedreven door een creatieve visie op esthetiek en functionaliteit, begint Felipe Oliveira Baptista een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het merk zonder de essentie van het unieke erfgoed te verliezen.

Al een halve eeuw wekt Kenzo positieve energie en besmettelijke vrijheid op door een te pleiten voor een polychrome, gedurfde en grenzeloze mode die de natuur en culturele diversiteit viert.

ZIJN GESCHIEDENIS

Opgericht in Parijs in 1970 door Kenzo Takada, die zijn eerste boetiek opende in Galerie VIvienne, blijft het merk de unieke codes cultiveren en herinterpreteren die zijn eigenaardigheid kenmerken: een mix van patronen, harmonie in de kleurencombinaties en een uitbundige verfijnde creativiteit, doordrenkt van optimisme en lef.

Dankzij de aanstelling van de Portugese ontwerpen Felipe Oliveira Baptista als hoofd van de artistieke richting, wekt Kenzo een nieuwe dynamiek op en bevestigt hij het groeipotentieel. Gedreven door een creatieve visie dat esthetische verfijning en functionaliteit doet samenkomen, in lijn met het DNA van het merk, definieert Felipe Oliveira Baptista een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het merk, waarbij het unieke erfgoed gerespecteerd wordt.

WAAROM KENZO BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Voor de liefhebbers van de meest exclusieve streetwear biedt Foot District Kenzo Store een ruime keuze aan kleding, zoals T-shirts, broeken en jassen, die de Aziatische invloed perfect combineren met Europese confectiekleding. Kledingstukken die geschikt zijn voor alle stijlen, met meer klassieke kleuren of met iconische en in het oog springende prints. Allemaal stralen ze een jeugdige en schaamteloze geest uit.

KENZO KLEDING COMBINEREN

Het assortiment van Kenzo artikelen in onze winkel is zeer uitgebreid. Wij kunnen enkele richtlijnen geven zodat je een eenvoudige maar effectieve combinatie van kledingstukken kunt samenstellen. Kies een donkere Kenzo broek met een gegolfde zoom, waarbij je een T-shirt kunt dragen, bij voorkeur in zwart of wit, met de opvallende tijgerprint. Maak je outfit compleet met een bomberjack dat meerdere nuances combineert met opvallende accenten. Het resultaat is een streetwear outfit met een zeer exclusieve stijl.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 95 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x