Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Le Coq Sportif

Le Coq Sportif

Le Coq Sportif combineert het beste van zijn 130-jarige traditie met hedendaagse creativiteit. De kleding en schoenen hebben een eenvoudige en moderne stijl en de kwaliteit is onmiskenbaar. Ze zijn ontworpen voor grote prestaties.

Le Coq Sportif is een merk met een lange geschiedenis van meer dan 130 jaar, opgericht in 1882 door Emile Camuset. Zijn passie voor sport bracht hem ertoe om gebreide kleding te ontwikkelen voor zijn sportvrienden. Zo begint de geschiedenis van dit Franse merk, dat in 1951 de officiële leverancier van de Tour de France werd en het voorrecht heeft om het merk te zijn dat het trainingspak heeft uitgevonden. Le Coq Sportif kleedde vervolgens talrijke teams en atleten in epische momenten in hun sportgeschiedenis.

WAAROM LE COQ SPORTIF BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Als je van streetwear met geschiedenis houdt, welk merk is dan beter om te dragen dan het merk dat het trainingspak heeft uitgevonden? In de Foot District's Le Coq Sportif Store hebben we niet alleen de modecollectie op voorraad, maar ook bekende sneakerstijlen zoals de klassieke Le Coq Sportif Blazon of de Le Coq Sportif Omega in verschillende kleuren.

JOUW BESTE LOOK MET DE READY-TO-WEAR COLLECTIE VAN LE COQ SPORTIF

De modecollecties van Le Coq Sportif worden vooral gekenmerkt door het gebruik van de kleuren van de Franse vlag - wit, rood en blauw - en benadrukken hun heldere en eenvoudige ontwerp met hun naam of de figuur van hun beroemde haan. Het combineren van Le Coq Sportif kleding is eenvoudig, wat resulteert in een ongedwongen en elegant resultaat. Zijn korte broek is de perfecte aanvulling op de shirts met het imposante logo. Maak je outfit compleet met een wit sweatshirt en Le Coq Sportif Blazon sneakers.

LE COQ SPORTIF. EEN BEKLIMMING NAAR DE TOP, VERBONDEN MET SPORT

Vanaf het ontstaan tot op de dag van vandaag is de geschiedenis van Le Coq Sportif verbonden met de sport, en zijn successen gaan dan ook gepaard met epische sportmomenten. Emile Camuset begon een deel van zijn kleding aan te passen aan zijn sportvrienden, die uiteenlopende disciplines beoefenden zoals fietsen, tennis, rugby en basketbal. Zijn reputatie groeide en het bedrijf specialiseerde zich in sportkleding. Het eerste opmerkelijke succes was, toen het merk in 1951 de officiële leverancier van de Tour de France-truien werd. Een ander mooi moment voor Le Coq Sportif jerseys was toen ze het Franse team aankleedden voor de Wereldbeker van 1958. Slechts twee jaar later, tijdens de Olympische Spelen, leverde Le Coq Sportif een complete set voor de Franse atleten: T-shirts, shorts, sweatshirts en joggingbroeken, die de legendarische haan in de prestaties van het Franse team laten zien. Later, in 1975, op het legendarische Wimbledon Tennis Championship, kleedde het merk de eerste gekleurde speler Arthur Ashe. Andere sporten zoals rugby of voetbal, andere atleten zoals Yannick Noah of Maradona volgden.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 88 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x