Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Maharishi

Maharishi

De Maharishi collecties, geïnspireerd door Azië en het leger, staan voor een sterke ecologische en sociale betrokkenheid. De kledingstukken zijn gemaakt van natuurlijke vezels en bieden een hoge mate aan kwaliteit en duurzaamheid en worden gedomineerd door camouflagekleuren en -drukken.

Ontwerper Hardy Blechman richtte Maharishi in 1994 op na de lancering van een complete collectie in camouflagekleuren. Dit Britse merk wordt gekenmerkt door militair geïnspireerde kleding en het gebruik van groene, aardse of zwarte kleuren en camouflagepatronen. Het "pacifistisch militair" logo begeleidt het merk, dat sinds eind jaren negentig een icoon van de stedelijke mode is. In de afgelopen jaren is het een aantal zeer opmerkelijke samenwerkingsverbanden aangegaan, zoals die met The Andy Warhol Foundation en Nike.

WAAROM MAHARISHI BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Soms probeert straatkleding een boodschap te sturen. Maharishi's kleding heeft een aantal ontwerpen die de trend in streetwear zetten en die combineren met de meest exclusieve high-end kleding. Bij Foot District vind je veel creaties zoals de Maharishi Tiger Style Crew Sweatshirt of de Maharishi MA Trackpants.

DE CHROMATISCHE CAMO-LIJN VAN MAHARISHI

Maharishi kledingstukken vallen op door militaire invloeden en eenvoudige of camo prints. T-shirts met camouflagepatronen, aardkleurige of zwarte broeken, olijfkleurige truien en sweaters. Dit maakt het gemakkelijk om elk kledingstuk uit de Maharishi collecties te combineren. Accenten en kleurdetails worden gezet door middel van Aziatische elementen, zoals de iconische tijger of Japanse illustraties.

MAHARISHI'S ECOLOGISCHE EN SOCIALE BETROKKENHEID

Sinds zijn oprichting heeft Maharishi zich bij het samenstellen van zijn collecties sterk ingezet voor het milieu en heeft het bedrijf materialen zoals natuurlijke hennepvezels en organisch katoen, maar ook gerecyclede kleding gebruikt bij de productie van zijn kledingstukken. Door gebruik te maken van de beste technologieën, ontstaat een product van zeer hoge kwaliteit en ecologisch duurzaamheid. Daarnaast streeft Maharishi altijd naar een evenwicht in eerlijke handel bij het op de markt brengen van haar collecties T-shirts, broeken, sweatshirts en jassen.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 67 total

  1. 1
  2. 2

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x