Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

New Balance Sneakers

New Balance Sneakers

Comfort, hoge prestaties en stijl zijn de belangrijkste kenmerken van New Balance schoenen. Een schoeisel ontworpen voor beweging, met hoogwaardige afwerking en materialen, waarvan de meest exclusieve modellen in Engeland en de VS worden geproduceerd.

In 1906 ontwierp William J. Riley een nieuw schoeisel voor de arbeidersklasse om de ondersteuning van de voet en het evenwicht te verbeteren. In de jaren zestig begon hij met de ontwikkeling van werelds eerste hardloopschoen. Al in de jaren zeventig werd dit overgenomen door Jim Davis, die de schoen naar de top van het sportschoeisel bracht. Grote publieke figuren en sporters maakten enkele van de modellen van dit merk, oorspronkelijk uit Boston, legendarisch. Een aantal van de modellen, gekenmerkt door technologische innovatie en kwaliteit, worden in de VS en het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Een ander opvallend kenmerk is dat er tot vier verschillende maten zijn voor de breedte van de casual schoenen.

WAAROM NEW BALANCE SNEAKERS BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

In onze New Balance Store vindt je schoenmodellen die opvallen door hun comfort, design en de kwaliteit van hun materialen. Deze omvatten de mythische New Balance modellen "Made in England", "Made in USA" en de 574.

STEVE JOBS DROEG NEW BALANCE

Er zijn mensen wiens namen in geen enkele uithoek van de wereld onbekend zijn. De mede-oprichter van Apple is een van hen. Zijn persoon is altijd gepaard gegaan met bepaalde kenmerken: zijn coltrui en zijn jeans, die onvermijdelijk vergezeld gingen van New Balance sneakers. Vooral de 99x lijn inspireerde hem. Eén ding is duidelijk: New Balance is een referentie tussen klassiek gesneden schoenen en dad schoenen.

VAN ORTHOPEDISCHE SCHOENEN TOT DE VOORLOPERS VAN SPORTSCHOENEN

De oorsprong van New Balance ligt in de zoektocht naar schoenen die meer balans en comfort bieden aan mensen die om professionele redenen lange tijd moeten staan. Voor de vorm van de schoen is een steunboog ontwikkeld als aanvulling op de orthopedische schoen. Zo is het bedrijf "New Balance Arch Support Company" opgericht. Jaren later, toen het management van het bedrijf werd overgenomen door Eleanora Kidd, de dochter van Riley's partner, verscheen de New Balance Trackster, die de wereld verraste met zijn gekartelde zool. De zolen zorgden voor een betere ondersteuning en al snel werden er grote successen geboekt onder lopers. De kwaliteit van New Balance schoenen blijft tot op de dag van vandaag ongewijzigd.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 77 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x