Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Nike SB

Nike SB

Nike SB, gelanceerd in 2002, is de Nike lijn die speciaal ontwikkeld is voor skateboard liefhebbers. De sneakers en kleding voor skateboarders zijn herinterpretaties van klassieke Nike modellen, verbeterd en aangepast om deze sport gemakkelijker te kunnen beoefenen. Een combinatie van streetwear en skatecultuur die Nike heeft gecombineerd onder het acroniem SB.

WAAROM NIKE SB SNEAKERS BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Foot District biedt een zorgvuldige selectie van producten uit de Nike SB lijn die perfect geschikt zijn om te skateboarden. Denk hierbij aan caps, sweatshirts of skateschoenen zoals de Nike SB Air Force II of de Nike SB Zoom, ontworpen in samenwerking met bekende skaters ontwerp, comfort, flexibiliteit en standvastigheid. Bij Foot District hebben we Nike SB-schoenen voor mannen en vrouwen met een coole en casual stijl.

NIKE SB BEPAALT DE LOOK VAN DE SKATERS

Het is duidelijk dat de juiste keuze van schoenen van fundamenteel belang is voor een skateboarder, maar we mogen de kleding niet vergeten. Comfortabel, flexibel, ademend... dit zijn slechts enkele kenmerken die de modecollecties van Nike SB onderscheiden. Met sweatshirts en T-shirts in originele ontwerpen en de onafscheidelijke petten of shorts. Skaters zijn altijd in beweging en hebben daarom accessoires nodig die maximale mobiliteit mogelijk maken, zoals Nike's SB-rugzakken en heuptassen waarin ze al hun spullen perfect kunnen meenemen tijdens het beoefenen van hun favoriete sport.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

16 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x