Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

NikeLab

NikeLab

NikeLab is Nike's high-end lijn, waarin klassieke modellen worden heruitgevonden door het gebruik van nieuwe technologieën en hoogwaardige materialen. In deze lijn wordt samengewerkt met belangrijke persoonlijkheden uit de design-, mode- en innovatiewereld. Foot District is een van de weinige exclusieve NikeLab distributeurs wereldwijd.

WAAROM NIKELAB SNEAKERS EN STREETWEAR BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Zowel NikeLab kleding als sneakers worden wereldwijd in zeer weinig winkels verkocht en Foot District is er een van. Ontdek onze selectie van NikeLab sneakers en kleding. In ons aanbod vind je onder andere een uitgebreide selectie van NikeLAB ACG (uitrustingen voor alle omstandigheden) of van NikeLab's meest exclusieve samenwerkingen zoals met Gyakusou, Martine Rose of Fear of God.

GYAKUSOU. ALLES WAT JE MOET WETEN.

Jun Takahashi, undercover designer, is de maker van deze exclusieve collectie in samenwerking met NikeLab. De kleding is ontworpen om te genieten van het hardlopen, een van de hobby's van de populaire ontwerper. In zijn lange relatie met het merk heeft hij elk element ontwikkeld en geperfectioneerd. Gyakusous kleding is ontworpen om de beoefening van de sport te vergemakkelijken door het gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen en met oog voor creatieve en zorgvuldige esthetiek. Daarnaast hebben alle kledingstukken de focus op meditatie. De NikeLab Gyakusou collectie biedt praktische en innovatieve kledingstukken met losse zakken of afneembare mouwen, gekenmerkt door een mooi kleurenpalet en een stedelijke stijl. Gyakusou is de perfecte keuze voor diegenen voor wie hardlopen een integraal onderdeel is van hun dagelijks leven.

Geslacht
Merk
Maat
Kleur
Prijs

       

27 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x