Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

The North Face Store

The North Face Store

De North Face biedt één van de meest uitgebreide collecties van warme kleding voor extreme omstandigheden. De mantels en jassen hebben krachtige technische eigenschappen. Bovendien hebben ze een moderne en stedelijke stijl die de wereld van de bergen en van de stad combineert en zich positioneert als één van de favorieten merken.

DE OORSPRONG VAN HET MERK THE NORTH FACE

Het merk dat het meest te maken heeft met de wereld van extreem bergbeklimmen werd in 1964 opgericht door Douglas Tompkins en Dick Klopp, twee vrienden die van wandelen houden, op een Californisch strand. De naam verwijst naar de noordzijde van bergen, de koudste muur en de muur die bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Twee jaar na de opening van hun winkel begonnen ze hun eigen kleding te maken. Het merk, sponsor van talloze expedities, was het enige merk dat in de jaren tachtig van de vorige eeuw een complete collectie hoogwaardige bergkleding en -uitrusting aanbood. In de jaren negentig breidde The North Face zijn assortiment uit met sport- en vrijetijdskleding en is nu een must-have streetwear merk.

THE NORTH FACE ONTWIKKELT NIEUWE TECHNOLOGIEËN

Er zijn veel innovaties en technologieën die The North Face in de afgelopen 50 jaar heeft ontwikkeld, altijd op zoek naar functionaliteit, comfort, duurzaamheid en bescherming voor bergliefhebbers. Het bedrijf, dat als een van de eerste Gore-tex in zijn kledingstukken integreerde, heeft populaire technologieën ontwikkeld zoals Thermoball, Flashdry, Polartec, TKA en Fuseform. Ademend vermogen, thermische isolatie en veelzijdigheid zijn altijd aanwezig in The North Face mantels en jassen.

WAAROM THE NORTH FACE BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Als je een onvermoeibare "ontdekkingsreiziger" bent, iemand die alle grenzen uitdaagt, dan zal The North Face Store-kleding je helpen je doelen te bereiken. De kledingstukken zijn ontworpen volgens de strengste kwaliteitsnormen, met materialen die zijn voorbereid op alle weersomstandigheden en aangepast om maximaal comfort te bieden. Daarnaast is TNF een icoon van de straat geworden door grote samenwerkingsverbanden zoals met Supreme, Junya Watanabe of Mastermind.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 168 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x