Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Opening Ceremony

Opening Ceremony

In 2002 richtten de twee vrienden Carol Lim en Humberto Leon, enthousiast over de wereld van mode, kunst en reizen, het bedrijf Opening Ceremony op. De twee ontwerpers werken momenteel samen met andere modemerken zoals Kenzo. Met kantoren in New York, Tokio en Los Angeles is Open Ceremony synoniem voor avant-garde en high-end.

WAAROM STREETWEAR VAN OPEN CEREMONY BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Opening Ceremony heeft een adembenemende uitbreiding ondergaan en biedt toekomstgerichte streetwear in een verfijnde stijl en unieke kleurencombinaties. Het merk ontstond na een reis van de twee vrienden naar Azië, waar ze besloten om een plek te creëren waar de klant en de winkelervaring boven de merken en prijzen uitstijgen. Hij wilde winkelen in zijn stad Los Angeles leuk maken. Daarnaast was er de uitdaging om verschillende vrienden van verschillende nationaliteiten samen te brengen en uit te dagen voor een soort mode-olympiade. Vandaar de naam van het bedrijf. Een combinatie van ontwerpers en kunstenaars die het beste uit zichzelf halen en een multiculturele focus hebben. De formule was een succes en nu al staat Opening Ceremony op onze merkenlijst. In de Foot District Opening Ceremony Store vind je exclusieve sweatshirts, jassen, T-shirts en accessoires van het merk uit New York.

Merk
Maat
Kleur
Prijs

       

7 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x