Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Porter-Yoshida & Co.

Porter-Yoshida & Co.

Het Japanse handtassenbedrijf werd in 1935 opgericht door Kichizo Yoshida. In 1962 werd het belangrijkste merk, Porter, op de markt gebracht, geïnspireerd door de bagagerekken in hotels. Tegenwoordig staat Porter-Yoshida & Co. symbool voor kwaliteitshandtassen gemaakt van innovatieve materialen en zorgvuldig geselecteerde ontwerpen.

WAAROM TASSEN & RUGZAKKEN VAN PORTER-YOSHIDA & CO. BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Tassen van Porter-Yoshida & Co. worden gekenmerkt door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het bewijs van kwaliteit is wel, dat het merk in de loop der tijd zo populair is geworden, dat zelfs de Japanse keizerin haar creaties droeg. In de Porter-Yoshida & Co. Store van Foot District vind je tassen, heuptassen, rugzakken en aktetassen in een geraffineerde stijl en met een hoge mate van duurzaamheid, die zich perfect aanpassen aan het lichaam van de gebruiker - een van de kenmerken van het merk.

Kleur
Prijs

       

2 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x