Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Puma Store

Puma Store

Puma was een pionier in de ontwikkeling van schoenen, sportkleding en lifestyle. Zijn logo "Always faster" getuigt van de doelstellingen van schoenen die streven naar uitmuntendheid en voortdurende verbetering. Zijn steun voor de wereld van de sport en zijn samenwerking met vooraanstaande muziekpersoonlijkheden zorgden voor een wereldwijde erkenning van het merk.

DE OORSPRONG VAN HET MERK PUMA

Puma werd in 1948 in Duitsland opgericht door Rudolf Dassler. Hij scheidde zich destijds af van zijn broer Adolf, de oprichter van adidas, om met hem te concurreren in de ontwikkeling van sneakers en sportkleding.

Het bedrijf heette oorspronkelijk Ruda (afkorting van de eerste twee letters van zijn voor- en achternaam) en werd later omgedoopt tot Puma. Het logo komt overeen met het silhouet van de kat met dezelfde naam en is daarmee zeer bekend. Het logo moet snelheid, kracht en mobiliteit uitdrukken. Het merk heeft grote teams gesponsord, vooral in voetbal, hoewel het de afgelopen jaren zijn engagement voor basketbal heeft hervat

WAAROM PUMA BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Puma is een merk dat zich onderscheidt door een zorgvuldig ontwerp bij de ontwikkeling van schoenen en streetwear voor vrouwen en mannen. Bij Foot District kun je beperkte oplages en exclusieve Puma-modellen ontdekken, zoals de collecties in samenwerking met Karl Lagerfeld. Het merk heeft geweldige teams gesponsord, vooral in voetbal. Hij werkt ook samen met sterren uit de muziekwereld, zoals Rihanna, om collecties te creëren met een beperkte oplage die meer verbonden zijn met mode. Opvallend zijn de Puma Suede en Puma Cell modellen.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 123 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x