Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Reebok Store

Reebok Store

Reebok staat bekend om functionaliteit, comfort en innovatie in het ontwerp van zijn schoenen. Sinds de oprichting is het merk nauw verbonden met de wereld van de sport, met name het hardlopen. Maar Reebok is er ook in geslaagd om de lifestyle-wereld te veroveren met de Classic en andere retro-esthetische modellen uit de jaren '90, zoals de Reebok Aztrek.

DE OORSPRONG VAN HET MERK REEBOK

Reebok is een Brits merk dat in de Verenigde Staten is gevestigd en zijn oorsprong heeft in Joseph William Foster. In 1890 vervaardigde hij sportschoenen en ook de eerste schoenen met spijkers. Zijn schoeisel werd beroemd en gedragen op de Olympische Spelen in Parijs in 1924. Zijn kleinzoons Joseph en Jeffrey Foster richtten Reebok op in 1958.

De naam is die van een Afrikaanse antilope. Reebok boekte succes in 1982 met de lancering van de eerste lijn damesschoenen, een casual schoen die de markt opende en trends veranderde. Reebok lanceerde ook een kledinglijn. Het merk, dat altijd geassocieerd is geweest met sporten als fitness, tennis, hardlopen en basketbal, werd in 2005 overgenomen door adidas.

WAAROM REEBOK SNEAKERS BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

In onze Reebok Store vind je casual schoenen voor mannen en vrouwen in de meest exclusieve ontwerpen. Foot District bevat een aantal van de nieuwste Reebok stijlen zoals de Reebok Pyro en een aantal van de tijdloze klassiekers zoals de Reebok Club C 85 Archive. Wij bieden ook een zeer exclusieve selectie kleding van Reebok die je zeker zal bevallen.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 134 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x