Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

ALGEMENE VOORWAARDEN


- Je hebt 14 dagen na ontvangst van een artikel om ons op de hoogte te stellen van jouw beslissing om het artikel te retourneren.
De retour verzendkosten zijn voor rekening van de klant.
Zodra Foot District het artikel ontvangt, wordt de terugbetaling verwerkt, exclusief de initiële verzendkosten.
- Betreffende retouren buiten de Europese Unie: markeer de zending duidelijk als "RETOUR" en voeg de factuur en het single administrative document (SAD) toe, anders kan de zending extra kosten en douane belastingen genereren die in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag
- De schoenendoos is onderdeel van het originele artikel. Zorg dat het veilig in een extra doos is verpakt, zodat het niet beschadigd raakt tijdens de retourzending.
- - In geval van een fabricagefout of problemen met de levering van het item (s), moet je een e-mail sturen naar [email protected] met foto's / video / uitleg van het artikeldefect of een duidelijke uitleg van het leveringsprobleem en voet District zal het protocol volgen om het probleem te beoordelen en te bepalen of de retour verzendkosten vallen onder de verantwoordelijkheid van Foot District.

 

HOE MOET JE EEN ITEM RETOURNEREN:

1. STUUR ONS EEN EMAIL

- Verzend een email naar [email protected] en informeer ons over je verzoek om een item te retourneren.

- Schrijf in het onderwerp van de e-mail “RETOUR” en het bestelnummer van de items die je wilt retourneren. Specificeer in de tekst van de e-mail de items die je wilt retourneren.

- Als je het artikel contant bij aflevering hebt betaald (alleen beschikbaar in Spanje en Portugal), moet je ook een bankrekeningnummer opgeven om jouw terugbetaling te ontvangen.

- Voor retourzendingen BUITEN de Europese Unie: wacht op een antwoord-e-mail met bijlagen van jouw orderfactuur en SAD (DUA) -document dat je moet afdrukken en bij jouw retourzending moet voegen.

2. STUUR HET ITEM TERUG

- Stuur het item (s) terug naar ons, met behulp van het verzendbureau van jouw keuze. Voor jouw retourzending kan je dezelfde doos gebruiken waarin jouw bestelling is aangekomen of indien nodig een nieuwe verpakking.Stuur de retourzending naar het adres:

Foot District,
Gabriel Y Galán, 2
24191 San Andrés Del Rabanedo
León, España.

- De verzendkosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

** - Voor retourzendingen BUITEN de Europese Unie: Markeer de zending duidelijk als "RETOUR" en voeg aan de buitenkant van het pakket de afgedrukte factuur en het SAD (DUA) -document toe dat je per e-mail wordt toegestuurd na bevestiging van jouw verzoek om teruggave.

3. WACHT OP JE TERUGBETALING

- Een terugbetaling voor het totale bedrag van het item (s), exclusief verzendkosten, wordt verwerkt nadat we jouw retourzending hebben ontvangen. Houd rekening met 5-7 werkdagen, nadat jouw retourzending is gearriveerd, om uw terugbetaling te verwerken..

- Voor bestellingen die zijn betaald met een bankpas / creditcard of PayPal: jouw terugbetaling wordt verwerkt via dezelfde betaalmethode die is gebruikt om het artikel te kopen.

* De terugbetaling kan worden vertraagd om redenen buiten de controle van Foot District (verwerkingstijden bank / creditcardbedrijf / PayPal).

 

EEN ITEM RUILEN

Ruilen is niet toegestaan bij Foot District. In plaats van ruilen, kan je het item terug sturen volgens de eerder besproken stappen en een nieuwe bestelling plaatsen van het product dat je wilt bestellen.

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x