Saucony

Saucony

Het Amerikaanse merk Saucony, een van de oudste in de schoenindustrie, heeft zich altijd onderscheiden door het ontwikkelen van modellen die functioneel en van hoge kwaliteit zijn. De Saucony Originals lijn geeft enkele van de meest iconische modellen een eigentijdse casual stijl.

DE OORSPRONG VAN HET MERK SAUCONY

Saucony is een van de oudste merken en werd opgericht in 1898 in Pennsylvania, VS. Vier partners richtten het bedrijf op, dat in enkele jaren tijd al 800 paar schoenen per jaar produceerde. De geschiedenis is altijd nauw verbonden geweest met de wereld van de atletiek, die in het begin van de 20e eeuw populair werd. De schoenen kwamen twee jaar na de eerste Olympische marathon en een jaar na de eerste marathon van Boston op de markt. In die tijd was er nog geen schoen speciaal ontworpen om te lopen. In 1958 creëerde Saucony de eerste hardloopschoenen van een zeer lichte kangoeroehuid. In de tweede helft van de 20e eeuw begon het merk een meer casual lijn te produceren, Saucony Originals, die de modellen van zijn beginperiode met een nieuwe focus en modernere en gedurfde kleurstellingen opnieuw lanceerde.

WAAROM SAUCONY SNEAKERS BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Saucony schoenen worden gekenmerkt door comfort, kwaliteit en lichtheid. In de Saucony Store van Foot District vind je casual schoenen van het merk en enkele van de bekendste modellen, zoals de Saucony Azura OG. We hebben ook verschillende modellen Saucony damesschoenen.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

14 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x