Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Stance Sokken

Stance Sokken

Stance sokken staan bekend om hun originele ontwerpen en samenwerkingen met bekende jeugdcultuur franchisebedrijven zoals Star Wars en Marvel. Hun sokken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. In een paar jaar tijd hebben ze duizenden fans in 40 landen weten te overtuigen, waaronder enkele vooraanstaande personen uit de muziek- en sportwereld.

DE OORSPRONG VAN HET MERK STANCE

Stance is opgericht in 2009 en heeft in minder dan tien jaar tijd veel succes geboekt. Het Amerikaanse bedrijf voor sokken en ondergoed is erin geslaagd om zich te richten op de perfecte bondgenoot van sneakerheads om een totaalbeeld te bereiken: de sokken. Gedurende deze jaren hebben ze unieke samenwerkingen ontwikkeld met artiesten, franchisenemers en atleten die hen tot officiële leverancier van de NBA en MLB heeft gemaakt.

WAAROM STANCE SOKKEN BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Vind bij Foot District de speciale samenwerkingen van Stance sokken, zoals de Stance x Marvel of de Stance by Star Wars. De perfecte begeleider voor je sneakers, een paar kwaliteitssokken, ontwikkeld met de beste technologie en altijd voorzien van een uniek ontwerp dat het verschil maakt.

DE SUCCESFORMULE VAN STANCE SOKKEN

Het gaat niet om magie, trucs of geluk. Het begint allemaal met een ingenieuze uitdaging: de categorie sokken die een secundaire rol heeft gespeeld, veranderen in het onmisbare accessoire van je outfit. Het was geen gemakkelijke taak, maar Stance combineerde twee essentiële elementen met vaardigheid en succes: creativiteit en kwaliteit. De ontwerpen van de sokken zijn breekbaar, kleurrijk en hebben persoonlijkheid. Ze maken het verschil. Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de gebruikte materialen. Het merk heeft veel aandacht besteed aan innovatie en verbetering van de grondstoffen om tot een product van zeer hoge kwaliteit te komen. Daarom zijn Stance sokken over de hele wereld bekend.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

15 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x