Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Stone Island

Stone Island

Het Italiaanse merk Stone Island doet onderzoek naar en experimenteert met nieuwe stoffen en technieken om je kledingstukken een hoge kwaliteit en een unieke persoonlijkheid te geven. Met de hulp van Carlo Rivetti en ontwerper Massimo Osti is Stone Island erin geslaagd een stijl te creëren die een revolutie teweegbracht in de wereld van streetstyle.

DE OORSPRONG VAN HET MERK STONE ISLAND

Massimo Osti was jarenlang de ontwerper van het merk en werd geïnspireerd door innovatieve materialen die voorheen werden gebruikt als dekzeilen voor vrachtwagens in militaire stijl. Zijn logo is een kompasroos. Stone Island is een merk dat aansluit bij streetstyle, casual of high-end liefhebbers, waarbij iedereen voor het merk kiest om dezelfde reden: kwaliteit en een lange levensduur.

WAAROM STONE ISLAND BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Stone Island kleding wordt gekenmerkt door onderzoek en innovatie van materialen en door ontwerpen die voortdurend in ontwikkeling zijn. Hun jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. In de Stone Island Store van Foot District vind je alles van casual warme kleding tot streetwear en accessoires van dit revolutionaire merk.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 118 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x