Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Stüssy

Stüssy

Stüssy is het hoogste symbool voor streetwear. Met een urban en nonchelant design dat nauw verbonden is met de esthetiek van surfers, is het bedrijf van Shawn Stüssy een referentie geworden. De collecties zijn wereldwijd geaccepteerd en het bedrijf heeft opmerkelijke samenwerkingsverbanden opgebouwd met grote merken in de urban modesector.

DE OORSPRONG VAN HET MERK STÜSSY

Shawn Stüssy creëerde dit modemerk in het begin van de jaren '80, op 13-jarige leeftijd. Hoewel het merk aanvankelijk werd geassocieerd met de wereld van het surfen, vond het een hoge acceptatie onder liefhebbers van urban fashion, skateboarden, hiphop en uiteindelijk high-end. Het merk heeft zich ontwikkeld door de combinatie met luxe mode en de introductie van beperkte collecties. Stüssy is een opmerkelijke samenwerking aangegaan met een aantal grote merken, zoals Nike, dat momenteel wordt beschouwd als het beste streetwearmerk ter wereld.

HET LOGO VAN STÜSSY. IETS PERSOONLIJKS

Het is verbazingwekkend dat de oorsprong van Stüssy niet over mode gaat, maar over surfplanken. Shawn Stüssy maakte handgemaakte planken, waarop hij zijn persoonlijke sporen naliet: zijn achternaam in graffiti-stijl. Later begon hij met het ontwerpen van zijn eigen t-shirts, shorts en caps, die hij in zijn auto verkocht in Laguna Beach, Californië. Allemaal met zijn persoonlijke stempel: Stüssy. Zijn populariteit bleef maar groeien en in mum van tijd had hij de sprong naar luxe winkels gemaakt. Tegenwoordig wordt Stüssy's kleding in alle landen van de wereld op de markt gebracht en heeft het merk vooral succes bij liefhebbers van hiphop, surfen of skating. Het was ongetwijfeld de oorsprong van streetwear, die kleding gebruikt als een vorm van zelfexpressie en verbinding met de gemeenschap.

WAAROM STREETWEAR VAN STÜSSY BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

Stüssy is een icoon in de wereld van streetwear en een wereldleider in casual wear. De kledingstukken hebben een eenvoudig ontwerp op basis van belettering en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De losse pasvorm maken Stüssy een must-have voor alle mode- of streetwearliefhebbers. In de Foot District Stüssy Store vind je elk seizoen een zorgvuldig samengestelde selectie.

Geslacht
Maat
Kleur
Prijs

       

Items 1 to 36 of 56 total

  1. 1
  2. 2

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x