Inloggen op uw account

* Verplichte velden

Maak een account aan
Heb je geen account? Create

Super By Retrosuperfuture

Super By Retrosuperfuture

Super van Retrosuperfuture is een zonnebrillenbedrijf dat met vormen, materialen en kleuren zijn eigen stijl heeft gecreerd en waarvan de zonnebril een unieke persoonlijkheid weerspiegelt. De innovatieve collecties zetten trends het hele jaar door. Klassieke, avant-gardistische, randloze modellen… Waarom slechts één kiezen?

DE OORSPRONG VAN HET MERK SUPER BY RETROSUPERFUTURE

Het Milanese bedrijf RETROSUPERFUTURE werd in 2007 opgericht door Daniel Beckerman. De Super-lijn is gebaseerd op heldere en klassieke modellen op basis van hoogwaardig acetaat om een zonnebril in opvallende kleuren te creëren. Een toekomstgerichte esthetiek die zeer populair is bij vele beroemdheden. De zonnebril wordt gekenmerkt door een doordacht productie- en innovatieproces om een lichtgewicht, duurzaam product te verkrijgen met één van de beste lenzen op de markt..

DANIEL BECKERMAN: DE OPRICHTER VAN SUPER BY RETROSUPERFUTURE

Daniël is een eenvoudige man en hoewel er niet veel bekend is over zijn afkomst, is het zeker dat hij niet uit een eenvoudig milieu komt. Hij was op zoek naar een passie die hem in staat zou stellen zijn smaak tot uitdrukking te brengen en koos voor de wereld van de zonnebril. Intensief werk, opvallende creativiteit en een succesvolle strategie zijn de principes die zijn succes markeerden. Zijn eerste creaties bestonden uit klassieke modellen waarbij hij experimenteerde met kleuren. Hij lanceerde enkele collecties die zo succesvol waren dat grote bedrijven ze imiteerden.

WAAROM SUPER BY RETROSUPERFUTURE ZONNEBRILLEN BIJ FOOT DISTRICT KOPEN?

De zonnebrillenwinkel van Super by RETROSUPERFUTURE bij Foot District biedt een brede collectie, variërend van de meest klassieke tot de meest moderne modellen. Wat zijn je favorieten? De Super van RetroSuperFuture Tuttolente Classic, de Super van RetroSuperFuture Limone?

Geslacht
Kleur
Prijs

       

26 Item(s)

       

Foot District S.L. (+34) 987 795 210 [email protected]
FOOT DISTRICT BARCELONA
C/ Lleona 4 Barcelona, Barcelona 08002
(+34) 931 394 487
FOOT DISTRICT MADRID
C/ Valverde 35 Madrid, Madrid 28004
(+34) 918 213 888
We gebruiken onze eigen cookies en die van derden om onze diensten te verbeteren en om u reclame te laten zien met betrekking tot uw voorkeuren door het analyseren van uw surfgedrag. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen. Más información...
x